Известие
Collapse
No announcement yet.
износва гуми
Collapse
X
-
Като гледах в Алфаоунър, данните са същите като тук. Въпроса е сходимостта ти отзад защо не са я направили?
И защо изчезна картинката?
МНОГО мразя сходимост в градусиА ето и линкчето и тук: http://www.alfaowner.com/Forum/alfa-...lp-meee-2.html
Last edited by didod; d.m.y г., 19:36.
Comment
-
Първоначално публикувано от didod Покажи съобщениеКато гледах в Алфаоунър, данните са същите като тук. Въпроса е сходимостта ти отзад защо не са я направили?
И защо изчезна картинката?
Така или иначе ще отида на реглаж и за задницата
---------------------
Нещо аз съм оплескал с разпечатката...сега я имаsigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщениеНямах време,а те като чели нарочно се влачеха и се изнервих.Иначе гуми не ми износва в момента
Така или иначе ще отида на реглаж и за задницата
---------------------
Нещо аз съм оплескал с разпечатката...сега я имаDiscover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеТрябва да затвориш задницата задължително. Да не се пребиеш някъде. Особено се усеща зимата на по хлъзгаво как ти се вее задницата на ляво на дясно. Върви си я оправи, че да не береш ядове.
Ще го направяsigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Някой ми е затворил темата, та затова ще обобщя тука като подобна такава.
Предното окачване е ревизирано и всичко нуждаещо се от смяна е сменено - втулки на горни носачи, долни носачи и гумената подложка на амортисьорите. И резултата е абсолютно същия вертикален наклон на колелата - все така разкрачена. Ще си карам така и ако износва гумите все още ще си ги връткам, та да се износват равномерно
166, 2.4 JTD'00
Comment
-
Първоначално публикувано от didod Покажи съобщениеТоест бях близо - не е от проблеми с окачването.
Поне сега съм спокоен, че окачването е стомана Перник166, 2.4 JTD'00
Comment
-
Незнам дали сте забелязали но дупките на тампоните на носачите където се завива носача към магарето са по широки от болта. На по евтините модели съм срещал още по широки от оригиналните. И като сложите болтовете без да ги стягате и като хванате носача и го раздърпате навън на вътре и мърда почти с 1 мм. За това като се монтират носачи при стягането носача се натиска на вътре към магарето.
На 156 съм го забелязвал с носачи Технорот. Също пак на 156 съм забелязвал това и със твулките на задните напречни щанги. Там пък със щанги на Бърт луфта във втулката е цели 2 мм. и самата щанга е по къса с 1 мм от оригиналната. Познайте как се затваря задница с такива шанги? Пак така. Слагаш болта минимално стегнат. Един натиска колелото да го затвори и с екцентрика докато натиска регулираш докато дойде на място и стягаш. И се молиш като се натоварят 3 маимуни от зад да не се отвори колелото пак.
Така, че не се чудете защо имате разлики спрямо фабричните данни.
Като искате всичко да е точно си купувате Рикамби Оригинали и всичко ще бъде 6+Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от alex09 Покажи съобщениеКолеги кажете какво да правя с предния и задния мост0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
Comment